Binnen onze Carnavalsvereniging De Billekletsers hebben wij een ‘jeugdafdeling’: De Snuutjes, bedoeld voor alle kinderen t/m 12 jaar.

 

De jeugd heeft elk jaar een echte pronkzitting die niet onder doet voor de ‘volwassen’pronkzitting met natuurlijk een eigen Jeugdprins of -prinses.

 

Daarnaast hebben we ook onze eigen Jeugdpresident: Niek ter Horst. Hij is onze presentator en praat al onze activiteiten op zijn geheel eigen wijze aan elkaar!!

 

Elk jaar weer beregezellig en druk is onze Familiemiddag op Zondag in het Carnavalsweekend. Een middag vol met spelletjes, optredens van onze dansgardes en muziek. Deze middag zijn alle kinderen met hun ouders, broertjes en zusjes, opa’s en oma’s, vriendjes en vriendinnetjes welkom, we sluiten dan traditioneel af met het ‘pop verbranden’.

 

Kortom: we doen ons best om er voor jullie ook een leuke carnaval van te maken, dus hou de activiteiten van De Snuutjes in de gaten en kom gezellig meedoen en kijken, hoe meer zielen hoe meer vreugd!! Want ook bij onze vereniging geldt: de jeugd is de toekomst!!!