Prins carnaval René de 1e

prins-carnaval-doetinchem-dichteren-de-huet1.Ik ben prins René de 1e, hier sta ik dan in vol ornaat. Bier drinken en groot praat. Carnaval vier ik niet alleen en maak dus ook schik met iedereen.

2.Dit zijn mijn Adjudanten Kevin en Danny, samen hebben wij de eer om tijdens de carnaval over billegat te regeren en daarbij zullen wij niemand negeren.

3..Deze 2 Adjudanten zijn echte carnavals klanten, zit je er tijdens de carnaval even door, dan helpen zij je weer op het rechte spoor.

4.De zoektocht naar pages hebben we al snel gestaakt, ze wilden zelfs niet naakt.

5.Na een jaar afwezigheid zijn we weer in het proathuus, dit is onze residentie met veel plezier, hier vieren wij carnaval met af en toe een hapje en heel veel bier.

6.De raad is de rode draad door de vereniging, je hoeft hen maar te vragen en ze staan paraat. Niets gaat van zelf, het enige wat er aan mankeert, ze zijn nog niet met 11.

7.De Dansgarde is dit jaar ook weer van de partij, met hun ingestudeerde pasjes en stapjes maken ze menig billekletser ontzettend blij.

8.Het Viod gehalte in de zaal is erg hoog, Wilma laat de kelners maar weer lopen want die nathalzen staan altijd droog.

9.De snuutjes gaan er dit jaar ook een mooie carnaval van maken en hierbij mogen wij niet verzaken. Op zondagmiddag gaan zij het feest beleven en wij zullen de kinderen alle aandacht geven.

10.De gehele carnaval gaan wij te keer als beesten, wij vragen je nu dan ook om volop mee te feesten.

11.Voor ons is de carnaval in volle gang en daarom eindig ik nu met mijn leus.

Vaak buj te bang